Linkedin - el teu aliat per a fer negocis?

Dia: 12 de juny

Lloc: UEI Cerclem de Granollers

Ponent: Felipe Calvo

Els esmorzars de treball són sessions extraordinàries per a aprendre coses noves, conversar amb experts i fer contactes. Ahir va ser un d’aquests casos. Amb una cinquantena d’assistents en Felipe Calvo va començar la seva ponència amb moltes taules davant la necessitat d’aplicar directament el Pla B : l’ordinador no es podia connectar a internet…ja se sap, les coses sempre van malament en el pitjor moment!

Felipe Calvo a la UEI Cerclem

Felipe Calvo parlant de Linkedin

Però en Felipe va reconduir la sessió magistralment, perquè va aprofitar aquells minuts per començar a establir un diàleg molt potent amb tots els assistents. Sí, tots sabem que és important estar a Linkedin, la pregunta és com, per què i….com s’ho fan altres persones per arribar on arriben gràcies a aquesta eina.

Us deixo unes quantes frases de la ponència per a reflexionar:

 • No estem vivint una època de canvis, això és un canvi d’època.
 • On hem d’estar? Allà on estigui el mercat potencial.
 • Com en totes les xarxes socials: cal tenir 1 objectiu, 1 estratègia i mesurar els resultats.
 • A l’agenda hem de reservar el “moment Linkedin“, el moment per treballar efectivament dins d’aquesta xarxa.
 • Linkedin s’ha d’utilitzar per donar impuls a la carrera professional i per fer networking ( tan i tan vital per a moure’s en el món dels negocis).
 • Tots els negocis comencen per un contacte. Linkedin ens ofereix la possibilitat de fer-ne molts.
 • Pensem en la combinació i opcions que ens permeten el perfil professional, el perfil d’empresa o ser part de grups.
 • Les recomanacions – fa un temps donades tan a la lleugera – es van convertint cada vegada en més serioses i compromeses. Aconseguir-ne una de qualitat és important. Però encara més important és calibrar si nosaltres hem de recomanar basat en “l’amiguisme”, perquè ens pot sortir el tret per la culata.
 • Avís als navegants! Molt potent l’opció de crear un grup d’experts i impulsar-lo des d’un perfil d’empresa.

Del diàleg amb els assistents en destaco:

 • L’Enric Castellvi ens va animar a tots a provar i experimentar. Ell confia moltíssim en aquesta eina i veu molt efectius els resultats que hi obté.
 • Tants caps tants barrets: mentre que hi ha usuaris que són molt primmirats per acceptar contactes, altres estan oberts a tots. Al capdavall tot depèn de quins siguin els teus objectius.
 • Com ho fem perquè els nostres clients ens segueixin al perfil d’empresa a més del perfil personal? Buf! Feina llarga que jo resumiria en: CONTINGUT RELLEVANT  i EXPERT.

Resum de tota la jornada, els Plans B solen funcionar amb resultats molt bons. Si fem el mateix, segurament aconseguirem els mateixos resultats. Per obtenir resultats diferents….potser cal canviar la manera de fer les coses? El mateix Felipe Calvo va dir que potser es plantejarà fer properes ponències començant pel debat.

Felipe, jo m’hi apunto! 🙂

Xela Falgueras

PD – evidentment, recomanar que seguiu en Felipe Calvo a Linkedin !

 

 

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *