INCORPORATS AL CLUB BLV, US PRESENTEM FACTORIADELLETRES!

 

imagotip fdlA fa*ctoriadelletres hem començat a explorar al voltant de l’escriptura emocional i aquest mes de juliol hem fet un curs sobre les diferents maneres d’escriure el jo.

Set alumnes han participat en aquesta primera edició que ha estat profundament gratificant. Tots ells han escrit la seva línia de la vida, s’han projectat en objectes, en espais, han inventat personatges basats en ells mateixos i els han escrit cartes explicant-los fets del seu passat que d’alguna manera els han definit.

I és que les persones estem dotades del llenguatge i de la capacitat d’expressar-nos a través de la paraula. Escriure ens permet racionalitzar el pensament i posar-hi ordre. A través de les paraules no només formem el nostre pensament i expliquem el nostre interior i el món que ens envolta sinó que tenim capacitat de modificar la realitat i crear-ne una de nova que sigui més adient a les nostres aspiracions. És per aquest motiu que l’escriptura té una dimensió terapèutica que la converteix en una eina molt potent per a la superació de fets traumàtics però també per assolir un bon grau d’autoconeixement, autoenriquiment i autoajuda.

Per al curs que ve també estem treballant en programes d’escriptura vital per a gestionar i ordenar els records i, en alguns casos, posar llum enmig de les nostres ombres.


 

Si en voleu saber més, aneu al seu web i seguiu-los a la seva pàgina de facebook.

http://www.factoriadlletres.cat/

https://www.facebook.com/factoriadelletres

club-blv-factoriadlletres

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *