A canvi de passar-m’ho bé

de gran vull ser petita

He arribat a la conclusió que vull treballar a canvi de passar-m’ho bé. Millor dit, deixeu-me rectificar: vull fer coses (substituïm el treballar) a canvi, només, de passar-m’ho bé. I no és demanar poc!

M’estic trobant amb moltes persones que s’autoconfessen unes frikies amb qui m’ho passo la mar de bé.  I totes aquestes persones, de frikies no en tenen res. Són més que normals. Mares i pares de família, joves que tenen un somni que volen aconseguir, persones que en el seu moment van tenir una bona trompada professional,  persones que no viuen al món “happy flower”, que també han d’anar a comprar la verdura, fer la planxa i ajudar els seus pares que potser no estan massa bé de salut…Persones com tu, com jo.

– (RR) Podries fer ABC i facturaries el doble, perquè podries treballar ‘en sèrie’

– (XF) Ja, però no sé si m’inspirarà prou i si no m’ho passo bé es notarà i llavors no transmetrem aquest bon rotllo que busquem tots…

eshowBCN13
eshowBCN13

Entenc que moltes persones puguin identificar el ‘m’ho vull passar bé’ amb ‘ets un cap verd’, ‘només vols diners fàcils’ , ‘et pago per la feina, no per divertir-te’… Però jo crec que buscar aquest passar-m’ho bé, és el que precisament em fa tirar endavant. I com que sóc molt exigent i compromesa, el mix diversió-feina no és molest per a la gent amb qui treballo (vaja, això és el que percebo!).

a canvide passar-m'ho béSuposo que fruit de l’herència d’una àvia molt creativa, m’acabo convertint en l’única frikie que quan veu una bicicleta en un saló professional m’hi enfilo i em faig una foto (segur que més d’un ho volia fer però no gosava).

O com que – a canvi de passar-m’ho bé – he decidit que em estaré 30 hores en una Fira de Nadal al meu poble amb unes amigues i unes joves que han creat una marca d’accessoris i complements – Xela, no diguis “bisuteria”! -ja posats…per què no fem que la gent també es diverteixi i creem un “marc de fotos” promocional? (evidentment, jo faig de promo-girl)

A canvi de passar-m’ho bé,  selecciono clients amb projectes molt diversos, somio que farem coses molt diferents perquè els seus clients també s’ho passin bé i tinguin experiències positives. A canvi de divertir-me, molts amics ja em miren quan volen organitzar alguna moguda (a tu això et sortiria la mar de bé), o les associacions ens les que estic o he estat -que m’han aportat molt més a mi que jo a elles – recorden també els sidrals que hem organitzat (Festa de St Antoni a Petra, Jocs de Final de Curs amb pares i fills, el Fons de Llibres…).

A canvi de passar-m’ho bé, vaig convèncer l’Elena i la Natàlia que comencéssim ‘busca’t la vida’, per poder tenir un nom per explorar i obrir en paral·lel, una via “seriosa” de negoci. D’acord, confesso que tinc l’altra marca seriosa, però les hores per a blv són totalment pro-bono ( queda bé aquesta paraula, eh?)

A canvi de passar-m’ho bé, segueixo buscant gent i idees, que em portaran a més gent i més idees…

Anem acabant el calendari d’enguany. Més d’un ens devem preguntar què ens ha valgut la pena aquest 2014. Jo tinc un mix de sensacions: he estat en projectes sensacionals, també he passat unes puntes d’estrès que potser no s’ho valien, he tingut suport de moltes persones que realment m’aprecien…i he facturat relativament poc per les hores invertides. (sort del meu marit: el meu soci-de-vida i negocis).

Però, i què? Molts paguen per passar-s’ho bé….Imagina’t si ets capaç de trobar-ho gratis!..I si trobes gent disposada a pagar-te per la feina i tu… t’ho passes bomba?

Com que de gran vull ser petita, seguiré invertint temps i esforços perquè el 2015 em pugui retrobar amb la nena que porto dins (de fet, jo crec que en porto unes quantes i que fan bastant de rebombori)  per seguir mirant-ho tot amb il·lusió i amb ganes de passar-s’ho bé amb cada cosa que faci.

Xela Falgueras

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*