Posa un ‘foodtruck’ al teu esdeveniment

Cuqui-total...Ideal IG

Fa uns dies vaig estar al Handmade Festival de Barcelona  i vaig arribar a  una conclusió que ja fa temps que em voltava pel cap: POSA UN FOODTRUCK AL TEU ESDEVENIMENT(*).

Va ser penjar algunes fotos d’aquests foodtrucks al facebook de busca’t la vida i la veritat, és que em vaig sorprendre de l’interès que va despertar. Bàsicament, un foodtruck és un ‘estri amb rodes’ (estil furgoneta, autobús, roulotte o caravana o….el que puguis) adaptat per a servir menjar i que, encara que no sàpigues que es diu així, segur que n’has vist a fires, a trobades, a casaments, i a esdeveniments d’empreses.

Estan súper-de-moda! Segurament perquè les decoracions són molt atractives i ens soprèn veure un autobús d’escola dels EUA que et serveixi menjar. També, perquè aquests foodtrucks ens conviden a provar menjars diferents. Sí, d’acord, molts et venen directament hamburgueses, però d’altres et venen crêpes, gelats, menjar oriental, menjar biològic, amanides…I perquè enmig del món social, qui es pot resistir a fer-se una foto mentre està a la cua i penjar-la a les seves xarxes per a triomfar com un ‘influencer’ total?

Així com aquell que no vol la cosa, mentre em preparaven una crêpe per a la meva filla, li vaig treure a la noia de ‘La Crêperie de Mariöne’ que…són una franquícia!

#oju! Aquí hi ha business! I jo calculo que per a un parell d’anys segur! Algunes d’aquestes furgonetes es lloguen per anar a casaments ‘do-it-yourself’ (per entendre’ns, en comptes d’anar a un restaurant, busques un descampat i et muntes la teva festa), per a fer publicitat per a empreses o assisteixen a fires i esdeveniments com elements ‘hipsters’ que farà que tothom es recordi d’aquella experiència.

Tant és el fenomen foodtruck que fins i tot hi ha apps per a localitzar-ne! ( n’hi ha més per als foodtrucks del continent americà, ja que estan situats a la ciutat com a punt de venda d’alimentació).

Una de les dues adolescents que m’acompanyava em va dir: ‘Jo em vull muntar un business amb un foodtruck d’aquests…i ja sé quin menjar hi vendré’ – un que no va veure entre tots el que hi havia i que…no us diré per no espatllar-li el negoci en cas que l’acabi tirant endavant 😉

Per a saber-ne més i tenir idees de negoci:

1 – Fes el teu foodtruck – NORMATIVA PER A FOODTRUCKS

2 – Crea una APP per territori-no-EUA per a localització de foodtrucks i fires amb foodtrucks. Mireu-vos aquests enllaços per a copiar i ‘enganxar’ unes quantes idees. A Google Play ,  http://truckily.com/ o passegeu-vos pel vostre App Store.

I, sobretot, si en tens una o en penses tenir un, no oblidis obrir-te un compte d’instragram i posar-hi filtres vintage i fer fotos amb personal hipster….ho petaràs!

Què, com ho veieu això? Doncs aviat us parlaré de la tendència de la fotografia-analògica-retro per a esdeveniments. Estigueu al cas!

Mira, em va fer il·lusió fer-me una foto amb en Rafel Vives de 'Ja t'ho faràs'
Mira, em va fer il·lusió fer-me una foto amb en Rafel Vives de ‘Ja t’ho faràs’

 

 

Xela Falgueras

(*) D’acord, ara tothom n’hi diu ‘event’ . Si es tractés d’una traducció directa de l’anglès….encara ho acceptaria, però molt em temo que és per una mala traducció del castellà que ve d’una adaptació de l’anglès. En fi.

Sigues el primer en comentar

Deixa'ns un comentari

El teu email no serà publicat, no pateixis.


*