Vacances d'estiu

I què, quan fas vacances? Que marxaràs? Ei! Bon estiu!

Converses que ja són tòpics tan bon punt arriba Sant Joan, s’acaben les escoles i el personal comença a patir la calor de l’estiu. Us he de fer una confessió, i és que aquest any després de tres anys des que va arrencar blv i tota la meva aventura emprenedora, em noto atrapada en tantes activitats apassionants i sento que no tinc prou temps per assaborir-les a fons…que realment necessito unes vacances!

Unes vacances per a prendre aire, tenir temps per pensar de forma fluïda i no veure’m girant dins de la rodeta del hàmster. Per a conèixer llocs nous que m’inspirin, estar en situacions disteses que em facin encendre bombetes, que em carreguin les piles…

Les vacances són l’excusa perfecta perquè els clients ens donin temps per a pensar i prendre les decisions estratègiques.

Fa tres anys ni m’hauria imaginat tot el que m’està passant ara: tenir una bona experiència i rodatge, tenir clients i que em recomanen a nous clients (ei! i que tots em paguen!); veure que puc aportar molt més als projectes, i que cada vegada en tinc de nous de més engrescadors; tenir una xarxa de col·laboradors de primera categoria…

I tampoc m’hauria imaginat sentir una veu dins meu que diu ‘un moment, és hora de baixar del tren a fer una volteta i tornar a pujar d’aquí a cinc minuts’.

De fet, les vacances són l’excusa perfecta que tots els clients entenen (tothom necessita fer vacances) però ells no saben que durant ‘les meves vacances’ ells m’estan regalant un temps preciós que inverteixo pensant i prenent decisions estratègiques.

Quan va començar el 2015 amb tres objectius clars.

  1. Em vaig proposar acabar l’any amb ‘4 clients grans’ (més que grans, diria clients amb opcions molt reals de creixement), de moment ja en tinc 2  i una col·laboració que es convertirà en un tercer….per tant, he de plantejar-me com puc gestionar els més petits.
  2. També em vaig proposar que amb un dels clients ‘hem d’anar a la tele’ (de moment hem anat a ràdio i tenim en vistes anar a algun molt bon diari de cares a la tardor), o sigui que val més que escalfem bé motors.
  3. I, digueu-me que estic sonada, em vaig proposar que vull tenir els divendres ‘per a mi’. Sí, tal com sona. Divendres sense clients. Només per a busca’t la vida i per a projectes ‘pro-bono’ que se’n diu. Un dia a la setmana per treballar però de forma renovadora, divertida i sense pressió.

Els fulls de la meva agenda m’avisen que ja hem passat de la meitat de l’any… i encara em queda molta feina per fer.

Els fulls de la meva agenda m’avisen que ja hem passat de la meitat de l’any… i encara em queda molta feina per fer. O sigui que no tinc ni un minut per perdre: he deixar de fer la gallina decapitada, marxar de vacances i tornar amb el cap clar i les decisions preses a punt per començar-les a executar el dia 1 de la meva tornada.

Doncs res, amb tanta feina per fer, apa siau! Que me’n vaig de vacances!

Xela Falgueras

Vacances d'estiu

Imatge amb CC Markgraf-Ave

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *