Res personal, però quan vaig rebre aquesta carta del Sr Josep Oliu del Banc Sabadell vaig pensar que jo també n’hi enviaré una. Aquí la teniu. Això sí, en format digital, que arriba molt més lluny i és més sostenible. Enviar-la en paper avui dia (quan el banc té els nostres emails, els seus clients tenim l’APP i hi ha formes ràpides i eficients d’enviar informació important), no em sembla massa bona adaptació per un banc que diu que ‘en els seus 135 anys d’història, el Banc ha sabut adaptar-se als diferents escenaris econòmics, polítics i socials que li ha tocat viure’. Aquí ho deixo.

 

JOSEP OLIU i CREUS

PRESIDENT BANC SABADELL

AV ÓSCAR ESPLÁ, NÚMERO 37 – ALACANT

 

 

Distingit/ida senyor/a,

M’adreço a vostè per comunicar-li personalment la decisió adoptada com a responsable màxima de xfdigital, el dia 5 d’octubre passat, de traslladar la meva activitat professional a Caixa d’Enginyers, en concret a l’oficina del Carrer Casp 88, de Barcelona, on aquesta entitat bancària té una de les seves oficines.

Amb aquesta decisió, xfdigital ha complert amb el seu compromís de prendre les mesures que siguin necessàries per garantir en tot moment la plena integritat dels principis que regeixen la seva activitat professional i econòmica, i protegir els interessos personals i professionals dels seus clients, col·laboradors i proveïdors, sota els principis fonamentals recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans.

En els més de 25 anys d’història professional i personal, xfdigital ha sabut adaptar-se als diferents escenaris econòmics, polítics i socials pels que ha tingut el privilegi de poder viure. En el transcurs d’aquesta dilatada trajectòria, ha anat prenent les decisions més adequades per assegurar l’excercici de la seva activitat i la protecció dels interessos de les persones, les empreses i les institucions que han confiat i confien en la seva gestió.

Avui, gràcies a això, xfdigital és una petita empresa gestionada per una persona autònoma, que administra uns ingressos que contribueixen a l’economia d’un nucli familiar i que han permès fer front a despeses tals com l’educació de dos menors d’edat, així com pagar part de les taxes universitàries, roba, calçat, sortides familiars, escapades per vacances, reparacions d’automòbils, recàrrega de targetes mòbils, altres elements de la llar i un llarg etcètera. Ens enorgulleix que amb el nostre esforç ajudem al creixement de dos persones preparades per fer la seva aportació com a futures ciutadanes d’una societat pròspera, lliure i moderna. Donat que no tenim accionistes ni empleats a qui rendir comptes, estem plenament compromesos amb la vintena de persones amb qui col·laborem habitualment en l’àmbit professional, tot fent una petita xarxa d’economia sostenible, on els valors de les persones és el més important.

La confiança és el valor més preuat quan es vol forjar una relació a llarg termini com la que xfdigital vol tenir amb totes les persones amb qui tracta, i una actuació com la que fem evidencia la nostra voluntat ferma d’establir un vincle fort i beneficiós amb entitats bancàries que comparteixen principis amb persones com nosaltres i que els defensen de forma honesta.

xfdigital és una empresa de serveis de comunicació online que ha fet de la qualitat de servei un atribut diferencial. Ser al costat de les persones allà on siguin, anticipar-se i ocupar-se de llurs necessitats actuant de la manera més professional i convenient per als seus interessos com hem fet ara és una manera efectiva de demostrar-li-ho.

Atentament,

Xela Falgueras

CEO xfdigital

Cardedeu, a 16 de novembre de 2017

 


PD – Si li sembla ridícul que m’hagi de dirigir a vostè com “Distingit/ida senyor/a, ” per no haver-me posat a una llista de ‘dona’, a mi també m’ho sembla.

Li recordo que fa unes setmanes em va obligar a descarregar-me la seva aplicació mòbil, i que el que em comenta en aquesta carta m’ho hagués pogut enviar per aquesta via, estalviant paper, energia i temps.

Suposo que no deu haver tingut temps – ni ganes – de comprovar si el passat dia 20 d’octubre vaig retirar 155€ (o quantitat superior), o si poc a poc he anat buidant el Compte Expansió que tenia a la seva entitat, amb la qual cosa ja s’hagués pogut imaginar que qualsevol comunicat per la seva banda en aquest sentit era completament sobrer. Sóc dels clients ‘intel·ligents’ que vostès volen, que parlem cara a cara i d’igual a igual i que sabem prendre les nostres decisions sense que vostès ens assessorin a cada passa.

 


PODEU LLEGIR LA CARTA SENCERA QUE HE REBUT EN AQUESTA IMATGE

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *