Battery … charging

Tot just avui fa una setmana que tancava la meva col·laboració en un projecte que, certament, marcarà un abans i un després en el meu camí professional (*).  Han estat tres mesos de treball intensíssim, formant part d’un equip multidisciplinari que hem sabut superar tots els obstacles per portar a terme un esdeveniment internacional sense precedents. He acabat amb una sensació mixta de satisfacció i ai-que-no-arribaré-al-final difícil de descriure. I, sobretot, amb una necessitat de recarregar bateries per emprendre nous camins.

Ja em va avisar un dels membres de l’equip: ‘ una vegada passat el dia D, tindrem tots una depressió post-part’. Doncs sí, la veritat és que no és fàcil tornar a adaptar-se a la rutina anterior al 10 de març i retornar “només” als meus clients habituals.

Curiosament, ha estat tancar un projecte i ja començar a rebre correus electrònics amb noves propostes. No deixa d’espantar-me la sensació que les coses vénen cap a tu i s’encadenen en el temps de la forma més precisa que mai es podria haver planificat. Suposo que després de més de dos anys de voltar, ja es van creant sinergies més enllà del que un cregui que pot generar.

I un d’aquest projectes ha vingut – com no! – de la mà d’ aetna espai empresarial.

Pots venir divendres dia 20 a la gravació de la sèrie ‘un cómo’ en la que participem?

Evidentment! A bodes em convides! He sortit de casa amb moltes ganes. Moltes ganes de veure cares noves, de gravar un vídeo que – he de reconèixer – m’ha fet un #glups quan m’han dit la xifra de visionats que té la web de ‘un cómo’. Amb ganes d’escoltar noves idees, nous projectes i de tornar una mica ‘al meu terreny més familiar’: sessions de networking amb aetna com amfitrió.

2014-06-20

La veritat és que ha estat sorprenent com d’animada n’he sortit, després de participar en la gravació de 6 vídeos curts – jo n’era un d’ells – i la sessió de cafè/networking que hem establert després. Moltes gràcies a cadascun dels assistents, m’ho he passat molt bé i m’ha semblat més que interessant tot el que heu explicat als vídeos! …ara tampoc farem de spoilers aquí 😉

M’han faltat dits i temps per poder piular, penjar fotos a tort i a dret i començar a buscar “qui és qui” en el perfil online de les persones amb qui he estat parlant aquest matí. M’estalvio el llistat i ja us penjo directament la piulada:

 

He d’afegir també en @GSarrias a la imatge anterior!

Evidentment, que us recomano molt que exploreu qui són i què fan. D’alguns potser ja n’heu sentit a parlar, dels altres, no falta massa perquè en sentim a parlar també.

Bé, i per veure com han quedat els vídeos…doncs pròximament al canal youtube d ‘un cómo’. Esteu atents a properes publicacions aquí i a les xarxes socials!

Xela Falgueras


 

 (*) Aprofito aquest espai per donar moltíssimes gràcies a la Núria Pujolàs per ser la meva fantàstica parella d’aventures a xfdigital. L’experiència professional i solidesa com equip que hem pogut demostrar-nos durant aquests tres mesos, només farà que donar bons fruits. 

 

1 resposta
  1. Núria
    Núria says:

    Ets una mestra excel.lent i crec que ja et tocava jugar a primera!!!El món necessita professionals com tu amb una capacitat de treball increïble i la il.lusió d’un infant a cada projecte, talment davant d’una llaminadura nova!Seré a prop teu per aplaudir en veure’t dalt del pòdium!…plas,plas,plas!

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *