Ens vols escoltar en directe? Els dimarts a les 10:43 del matí al 90.7 FM o a la web de Ràdio Televisió Cardedeu


La setmana passada vaig estar al bett2020 de Londres, una de les fires d’educació i tecnologia més importants d’Europa. I a la maleta hi vaig posar el micro amb la carxofa de La Xarxa…i…endevineu què va passar?

Us heu trobat mai anant als llocs i, casualment coincidiu amb persones desconegudes però amb qui compartiu molts punts en comú?
Doncs agafeu-vos fort, perquè us porto algunes entrevistes que ni buscades haurien sortit així.

Moltes gràcies Gaspar Pérez, Francesc Castanyer, Miquel Arasa i Joaquín Prieto per oferir-vos a compartir experiència amb el micròfon de La Xarxa!

Més informació sobre aquestes empreses a:

https://www.lavanguardia.com/vida/junior-report
http://blueglobe.media/
http://www.wiris.com/es
https://www.traceus.es/

Entrevistes al bett2020 de London amb Gaspar Pérez de Wiris – Francesc Castanyer i Miquel Arasa de Junior Report – Joaquín Prieto de Traceus.

 


APP DE LA SETMANA:

VIBRA
una aplicació gratuïta creada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que engloba l’oferta cultural de Catalunya.
Disponible per a Android i iOS

Està orientada per territori, proximitat i data de manera que proposa experiències culturals en funció de les preferències de l’usuari. Recorda totes les experiències que l’usuari ha viscut per recomanar-ne de noves. La informació es va actualitzant constantment

El millor: es pot utilitzar sense necessitat de registrar-se. Segurament el registre aporta dades més acurades i millor experiència d’usuari ( de fet és necessari per accedir a la secció ‘INSPIRA’T’o guardar les ‘PREFERIDES’)

Els filtres per seleccionar activitats estan molt bé:
● Àmbits d’interès – sorprendre’m / jugar/ desconnectar / reflexionar…
● Categories – des d’arquitectura, a arqueologia, gegants, rutes i visites i molts altres més.

Hi trobo a faltar: La secció explorar és un mapa amb localització d’espais mostrant-ne només el nom i la localitat….estaria bé que dins es pogués punxar per veure-hi les seves activitats.

La meva nota: entre un 4/5 i un 5/5


NOTÍCIES DE TECNOLOGIA DE LA SETMANA

 

Notícies que fan pensar…

El diumenge passat 357 empleats d’Amazon van decidir incomplir la política de l’empresa i van opinar públicament sobre les pràctiques climàtiques d’Amazon, malgrat les amenaces de l’empresa d’acomiadar qui faci aquest tipus de declaracions públiques.

Només una petita mostra: Amelia Graham-McCann, analista empresarial sènior d’Amazon va afimar

És incoherent que Amazon continuï ajudant la indústria de petroli i gas a extreure combustibles fòssils mentre intenta silenciar els empleats que parlen.

 

Més informació: https://mashable.com/article/amazon-employees-climate-policy/


No deixis d’escoltar el programa d’avui, farcit d’entrevistes amb catalans a Londres 

– descobreix les coincidències que es troben anant pel món – i continguts fascinants.

Escolta el podcast del programa! ( 1:46:20)

Us espero la setmana que ve en una nova edició de busca’t la vida

Apa siau!

 

Xela Falgueras


El programa Territori17 el fan possible Vicenç Bigas i Jordi Sunyer que presenten ‘Territori 17’ des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant JoanJordi Gibert d’Ona Codinenca i David Auladell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu.

El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, per aquestes emissores adherides a La Xarxa i a través de les xarxes socials.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *