BizBarcelona19 : CowoCat i Llagurt – #Territori17 – 18/06/2019

Ens vols escoltar en directe? Els dimarts a les 10:43 del matí al 90.7 FM o a la web de Ràdio Televisió Cardedeu


BizBarcelona 2019: l’ecosistema emprenedor

Després d’una passejada per aquesta cita imprescindible per saber què es cou al món emprenedor, us porto un parell d’entrevistes que cal escoltar amb atenció. La primera, perquè la tendència del coworking ( o espais de treball compartit) ja ha passat de ser una tendència a una realitat que es quedarà amb nosaltres. La segona, perquè la història de la Glòria i l’Íngrid és un excel·lent exemple que les ganes i les coses ben fetes fan arribar molt lluny els projectes.

Cowocat

Cowocat és una associació sense ànim de lucre que va néixer amb la voluntat de representar el concepte coworking entre els diferents espais i formats que existeixen a Catalunya i està concebuda com una comunitat de comunitats, un networking-lab, obert a noves experiències i formes de descobrir oportunitats i coneixement compartit.

En Jordi Silvente – co fundador de cowocat ens ho explica en l’entrevista que vam mantenir.

Llagurt

L’empresa amb qui vaig mantenir l’entrevista següent, ha estat guardonada en aquesta edició del bizbarcelona amb el Premi Franquícies de Catalunya en la categoria Millor Projecció en el Mercat Català. De fet, una de les seves botigues és a Vic a la Pl. Canonge Collell, 8

Sabeu de qui parlem? Us n’explico una mica més.

La Glòria Salomó i l’Íngrid Rahola es coneixen des de l’escola i el 2010 van decidir emprendre una aventura emprenedora arrel d’un viatge que la Glòria va fer als Estats Units.

Així va néixer Llagurt. una història d’èxit fascinant. Escoltem-la!

 

 


APP DE LA SETMANA: 

Scanner OCR – Best Document Scan JPEG To PDF Files

Aquesta App que només està disponible per a sistema operatiu iOS converteix el teu iPhone o iPad en un scanner ràpid.

Quan fas la foto et detecta els angles de la imatge, permet retallar de forma ràpida, corregir l’orientació o corregir el color i llum. Permet extreure textos de la pàgina escannejada per seguir editant o compartint. Els documents que es generen es poden enviar per mail o compartir com a pdf, jpeg o png o guardar al carret de fotografies.
L’app permet compres en la seva versió gratuïta i limita alguna de les funcions. Però va funciona molt bé.
En cas que no tinguis un dispositiu iOS remena dins la Play Store que també hi ha aplicacions d’aquest tipus. Per exemple l’Adobe Scan (que té més de 10 milions de baixades) i està disponible per a iOS i Android.

La meva puntuació és d’un 4/5

 

Més informació > article de review de les 10 millors aplicacions per a escannejar

 


NOTÍCIES DE TECNOLOGIA DE LA SETMANA

 

1-  Amazon llença un ‘Shazam de la moda’ una app que reconeix roba

Aquest software es diu StyleSnap i tindrà intel·ligència artificial i deep learning per suggerir al client articles de moda d’acord amb una imatge que es pugi.

Més informació a : https://eshowmagazine.com/noticias-de-actualidad/amazon-lanza-un-shazam-de-la-moda-la-app-que-reconoce-la-ropa-que-llevas/

 

 

 2 – Facebook fa el llançament avui de la seva criptomoneda que s’anomena Libra

De moment no se’n sap massa ( en Mark farà avui un comunicat amb detalls, segons va informar TechCrunch.)
Aquesta criptomoneda permetrà a la base d’usuaris de Facebook ( que són més de 2.000 milions entre facebook, instagram i whatsapp) a transferir diners i fer compres sense despeses administratives
L’anunci d’aquest llançament ha fet pujar un 4% el valor de les accions de FB així com també ha impactat el bitcoin amb un creixement de més del 3%.

Més informació:
https://www.foxbusiness.com/markets/facebook-cryptocurrency-launch-details
https://techcrunch.com/2019/06/06/facebook-libra-launch/

Vols  més salsa? Vols sentir si en Jordi Molet utilitza alguna aplicació per escannejar?

Escolta el podcast del programa!

 

I La setmana que ve…

La setmana que ve tindrem el darrer busca’t la vida abans de l’aturada d’estiu…us portaré un diccionari mil·lenial que us agradarà de ben segur.

No us ho perdeu!

Apa siau!

 

Xela Falgueras


El programa Territori17 el fan possible Jordi Molet que presenta ‘Territori 17’ des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant JoanJordi Gibert d’Ona Codinenca i David Auladell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu.

El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, per aquestes emissores adherides a La Xarxa i a través de les xarxes socials.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *