Certificat en CPS!

xf – “A ver….que si yo hago este curso, dejo de comprarme un iPad, o sea que necesito asegurarme de que tendré un buen roi”
ac – “Pues claro! Con este curso vas a conseguir muchísimos más clientes y te aseguro que dentro de unos meses te podrás comprar 2 iPad”

I així va ser com vaig invertir una morterada en el curs. Una morterada tenint en compte que cada euro costa molt de guanyar quan ets un pardalet que comences a volar i que quan un comença no estem per perdre ni 10 cèntims i 2 dies sencers fora del despatx, més el temps per a fer una pràctica de 5 hores (sense la qual no aconsegueixes el certificat).
cps certified consultant
La veritat, des del novembre he tingut la sort de començar nous projectes….no pas gràcies al certificat CPS….sinó a una corba d’aprenentatge que ja comença a estar a proper al ple rendiment.

Dit això, el curs em va agradar molt i el títol fa la seva patxoca. Tinc accés a una nova comunitat virtual de gent que es dedica a trobar solucions creatives als problemes seguint el procediment CPS…encara que ningú no sàpiga què és el Creative Problem Solving.
– “crea…què?”

Xela Falgueras

d’acord….aquí hi ha més info sobre el CPS
http://www.creativeeducationfoundation.org/our-process/what-is-cps

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *