El “club blv” és un directori de persones que tenen projectes on s’han hagut de buscar la vida i han optat per noves formes d’economia i les noves vies de comunicació per a fer-ho possible.

Ser part d’aquest directori és gratuït i sempre ho serà. Només us demanem que el vostre projecte tingui cara i ulls per a enviar les dades, que seran revisades abans de publicar-se. També et fem saber que tenim un criteri editorial de selecció d’empreses/projectes i el fet que ens envïis les dades no ens obliga a publicar-les si no ho veiem convenient.

Tingueu en compte que ‘busca’t la vida’ va dirigit al sector emprenedor de parla catalana, pel que si el vostre mercat està fora d’aquest grup, potser aquest no és el millor lloc per aparèixer.

Aquest “club” és virtual i t’ofereix:

  • La filosofia de sumar forces de petits, i de forma gratuïta per a tots els socis.
  • Possibilitat de difusió, ja que parlarem sovint de tu des de les nostres xarxes socials i et donarem prioritat sobre altres continguts.
  • Possibilitat que puguis participar explicant el teu projecte i les teves impressions a l’apartat d’ e-col·laboracions.
  • Possibilitat que, donat que al club us coneixem a nivell particular, us poguem suggerir activitats i/o intercanvis d’altres socis.
  • Digue’ns tu què més voldries que faci el “club blv” per a tu !

Tenim lloc per molts més socis al “club BLV”. Per als socis d’aquest club sortir de la crisi només té una opció: sí o sí. Només cal tenir ganes de col.laborar amb la idea d’ajudar-nos a créixer mútuament.

 
Punxeu la imatge per anar a la web corresponent

 

 

 

T’hi apuntes? Només ens ho has de dir per correu a entra@buscatlavida.com, a facebook o twitter.