Descobreix tuaperitivo.com

Avui mantenim una conversa 2.0 amb l’Aleix, ànima de tuaperitivo.com

  • Com resumiries en una frase el que fas?

Gestiono la botiga online que vaig crear, tuaperitivo.com.e-commerce news

  • Quines persones hi ha darrera el teu projecte?

tuaperitivo.com  és un projecte personal en el que treballo full-time (de dilluns a diumenge les hores que faci falta) i en ocasions he de contractar freelances en fotografia, disseny i programació. Visc al Maresme.

  • Quan i com va sorgir la idea?

Fa un parell d’ anys passejant i provant productes en una fira d’alimentació on vaig tastar diversos aliments que no coneixia. Vaig pensar que seria interessant donar a conèixer a tothom productes de qualitat. Més endavant vaig afinar i em vaig centrar en els aperitius gourmet. Per a mi, el moment de l’aperitiu és un moment de felicitat i de compartir amb família i amics, nosaltres posem els aperitius i tu la companyia.

  • Què et van dir els teus amics i familiars quan vas dir que volies tirar endavant el teu projecte?

La paraula boig no va sortir en cap conversa explicant la idea, però estic segur que a més d’ un se li va passar pel cap per la cara que feien. Tot i així, he tingut el suport de la meva dona, família i amics.

  • Quant temps vas tardar des que vas tenir la idea fins que vas tenir el “producte” acabat? Què vas sentir?

La idea em va venir fa un parell d’ anys passejant i provant productes en una fira d’alimentació on vaig tastar diversos aliments que no coneixia.

Entre buscar els millors productes, els proveïdors, els freelances per tirar endavant el projecte i la creació de la web vaig trigar un any a tenir-ho tot llest. Tot i així, segueixo fent modificacions a la web perquè cada dia funcioni tot millor.

tuaperitivo-definitivoEm va fer sentir molt feliç tenir-ho tot llest al principi, però després he sentit una mica de decepció ja que els 2 primers mesos van ser molt durs amb 0 (zero) comandes. Després poc a poc la feina feta es va anar notant i tant les visites com las comandes han pujat molt.

  • Com et vas finançar per fer la web i engegar estructura mínima de funcionament?

Em vaig finançar amb recursos propis i la indemnització de la última feina en la que havia treballat.

  • En quin punt et trobes ara?

Ara mateix s’ha aconseguit equilibrar les despeses i els ingressos i penso que el 2015 serà l’any de començar a recollir els fruits de la feina feta.SONY DSC

  • Què és el millor i el pitjor de ser emprenedor, d’acord amb la teva experiència?

El millor la llibertat i felicitat de treballar per un mateix i això fa que dedicar-te molt més de 40 hores a la setmana al projecte es faci amb ganes i il·lusió. I quan vas aconseguint fites que t’has marcat, la felicitat és immensa. A més, treballar per a tu t’obliga a aprendre de tot una mica i aprendre sempre és positiu.
Al costat negatiu, el fet de tenir pocs diners fa que tot costi molt més temps i la dificultat de trovar finançament al principi.

Per a mi, el moment de l’aperitiu és un moment de felicitat i de compartir amb família i amics, nosaltres posem els aperitius i tu la companyia.

  • Ens passes les teves dades de contacte?

www.tuaperitivo.com
Google + https://plus.google.com/+Tuaperitivo 

Instagram http://instagram.com/tuaperitivo

Blog http://elblogdetuaperitivo.blogspot.com.es/

Pinterest http://www.pinterest.com/tuaperitivo/
Facebook https://www.facebook.com/tuaperitivocom

Twitter https://twitter.com/tuaperitivoImatge perfil_tuaperitivo

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *