Desfer enviament a gmail. Activa’l ara mateix!

undo send mail

Has premut el botó ‘enviar’ per error a mig correu? Era un correu important? L’has espifiat? O pitjor, t’has oblidat que era una cco?

Ara ja és possible tenir l’opció desfer enviament a gmail. T’expliquem com fer-ho i et recomanem que no esperis gens. Activa’l ara mateix!

Aquesta és una de les funcions que molts usuaris de gmail han estat demanant i de fet, Gmail Labs (que s’encarrega de provar noves característiques a Gmail) ja oferia aquesta funció de forma experimental.

Aquesta funció, que de moment només està activada per a gmail a la versió web (per a Androids no creiem que tardem massa a tenir-la) l’has d’activar tu en la configuració del teu gmail.

Ves a la rodeta > selecciona configuració al desplegable > Pestanya general > baixa una mica i clica ‘Activa l’opció “Desfés l’enviament”. Com a defecte et vénen 10 segons, però t’aconsellem que ho canvïis a 30 segons així et dones una mica més de marge per a corregir el teu error.

desfer enviament a gmail

Guarda els canvis.

Tant bon punt envïis un correu, t’apareixerà una pastilla groga on tindràs l’opció ‘desfés’.

Prem aquesta opció i…voilà!

opció desfer enviament a gmail

Esperem que amb la funció ‘desfer enviament a gmail’ més d’una vegada puguem esmenar errors que tots, com a bons humans, hem fet.

Busca’t la vida

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *