IMG_20130826_224149INSTAGRAM= ALLÀ ON TOTHOM ÉS EXPERT EN FOTOGRAFIA

Xarxa social on es comparteixen fotos i s’expliquen històries, es fan “reptes” a base d’imatges que fas amb el mòbil i després de passar per algun filtre queda la mar de bé. Voilà això és Instagram també conegut amb les lletres IG!

És una xarxa que s’està extenent com la pólvora entre el jovent. Segurament perquè tornem a allò de “una imatge val més que….”

L’abús dels hastags (#) en la descripció de les imatges pot arribar a ser spam. Recomanem utilitzar-los amb seny…de fet, com tot a les xarxes socials!

EL MILLOR:

  • Que sense ser cap expert en fotografia té uns retocs molt fàcils i que queden la mar de bé.
  • Que “encara” no hi ha publicitat i pots veure tot el que seleccionis veure.
  • Que permet ser molt creatiu només pensant en quin angle has de fer una foto per explicar alguna cosa interessant i de forma novedosa.

EL PITJOR

  • La desvirtualització de la immediatesa. Moltes marques fan les fotos amb una càmera, les retoquen a photoshop i les pengen a IG …no cola! això no és l’esperit de Instagram.
  • Tant de postureig (selfies) i morritos sense cap interès de tots els adolescents fent veure que són molt sexis i genials….
  • Que tots els amics de FB són a IG i a la inversa, amb la qual cosa acabes veient per dublicat moltes imatges….quin sentit té tot plegat ?

CURIOSITATS:

Inicialment IG era una aplicació només disponible per a iPhones. Tan bon punt la va comprar facebook els “iPhonerus” van posar el crit al cel perquè ja no podien fardar tant. Facebook va “tallar” la connexió automàtica al TL de twitter ( l’etern rival) i ara si compartim la foto d’IG a twitter apareix com un enllaç que no s’obre automàticament. En canvi, la compartició amb FB és molt més àgil.

AQUESTA ENTRADA AL DICCIONARI HA ESTAT PATROCINADA GRATUÏTAMENT PER 
 
**VOLS SER TU?** ENVIA’NS UN CORREU A entra@buscatlavida.com . 
 
 
imatge INSTAGRAM feta per XelaFalgueras
« Back to Glossary Index
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *