El Jelly Catalan Coworking

Busca't la vida al Jelly Catalan Coworking 28jun 12

El passat 28 de juny vam poder formar part de la primera trobada del Jelly Catalan Coworking que va tenir lloc al CSETC de Cardedeu.

 Busca't la vida al Jelly Catalan Coworking de CardedeuEl concepte ‘Catalan Jelly free Coworking’ és una mescla de treball, discussió, contraposició d’idees, compartir coneixements i sobretot, veure que encara hi ha un munt de gent disposada a lluitar contra la crisi i el pessimisme imperant passi el que passi.

Tal com diu la pròpia impulsora – Anna Walmsley – per participar-hi només cal que portis el teu equip de treball i el teu bon humor. Us deixem un parell de fotos que va fer la Xela durant la sessió i us convidem a seguir aquest moviment a la pàgina de Jelly Coworking de Facebook i llegir un article més complet – amb més detalls sobre els assistents – que ha escrit en Lluís Serra al seu blog personal.

Busca't la vida al Jelly Catalan Coworking 28jun 12En la primera part de la sessió els assistents ens vam  presentar i vam poder conèixer els projectes d’emprenedoria que estem portant a terme. Seguidament, l’Anna Walmsley ens va explicar quina és la projecció que té el Jelly Coworking arreu d’on ella l’està impulsant. Vam acabar la sessió amb una molt bona presentació-discussió sobre les xarxes socials a càrrec d’en Lluís Serra.

Enviem des d’aquí una salutació cordial a tots els jelly-coworkers que ens vam trobar en la primera edició i agraïm la iniciativa d’Anna Walmsley i l’impuls de Lluís Serra.

Busca’t la vida.

PD – llista d’assistents: @ConsultWalmsley,  @Lluis_Serra,@csetc@C10Cleantech,  http://www.mykoko.es/,  @davidperello,  @rogerfarssac,  @Toni_Injury,  @csenses@coespai@luisfdezocon@annaterreswww.aliciatalaya.blogspot.com.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *