,

eldetall.cat : el lloc per trobar coses boniques

llibertat i punt by Anuska

Avui parlem amb l’Anna Sangrà, creadora de eldetall.cat

Com vas passar de fer d’enginyera de telecomunicacions a decidir a vendre ‘detalls que et fan especial’?

Doncs va ser principalment per conciliació familiar però de sempre hi havia una faceta meva molt creativa que havia quedat “aparcada” i que vaig recuperar amb molta alegria.

En quin moment vas pensar que et sortiria més a compte tenir una botiga online respecte a la botiga a peu de carrer? 

En el moment que la botiga a peu de carrer ja tenia una certa trajectoria en el temps i no era rentable. I sortir-me més a compte no vol dir que hi guanyi més, almenys per ara, però si que hi he guanyat en qualitat de vida. Tinc més temps lliure que em permet crear i això abans m’era força complicat.

Tote Bag byAnuska

Tote Bag byAnuska

Tu que has tingut botiga offline i online, quins diries que són els principals reptes de fer el salt a digital? Alguna anècdota?

El repte per mi va ser fer-m’ho tota sola sincerament. Penso però que si contractes algú que et faci el web on vendràs, el repte després és el mateix que pots tenir en una botiga física i consisteix en moure l’aparador, canviar productes, explicar el que et va arribant, etc. Un altre repte és fer-ho saber a tota la clientela. Com a anècdota et podria dir que encara em trobo gent pel carrer que no sap que he tancat, d’altres que saben que he tancat però no saben que tinc botiga online…Per tant, un gran repte és arribar a tothom.

 

Tasses byAnuska

Tasses byAnuska

Quina estratègia digital has seguit per crear la teva marca ‘by anuska’ i per poder-la vendre online?

És una mica trist de reconeixer però el tema estratègia em costa molt. Amb això sóc molt instintiva i vaig una mica per on el cor em guia. By anuska va neixer el febrer del 2017, un any abans de tancar la botiga física. Em va costar molt fer-ho, creure en mi i provar-ho. Un cop fet, el resultat va ser el millor. Ara, per la nova col·lecció que és més reivindicativa, més jo, a nivell d’estrategia he contractat una fotografa. Una decisió molt encertada i de la que n’estic profundament orgullosa.

 

Com t’inspires per crear els teus productes?

El dia a dia és una bona font d’inspiració, els meus valors i els de molts altres, pensaments, paraules que formen part de la meva vida com el “pit i collons!”… Visualment m’inspiro molt a Pinterest, creant taulers de colors, de textures, d’estils, de tipografies, de packaging. La part visual i el disseny són molt importants mi. I pinterest em resulta el lloc ideal per generar els meus moodboards.

 

Les teva xxss de capçalera actualment és:

….. Instagram!

 

Recomana’ns un compte per seguir (a qualsevol xarxa)

Aquesta és una pregunta moooolt díficil. Però com que vinc de passar el cap de setmana a Solsona i he estat al Talentaria, recomano el seu compte @_talentaria . Lideratge en femení i talent
femení. Un dia per viure que recomano a tota emprenedora i a tota dona. Pel que hi vius i per les super dones que hi coneixes.

 

Visita la botiga online a

 

 

Segueix eldetall.cat a @eldetall.anuska

 

 

Segueix eldetall.cat a facebook

 

 

Escolta-les a l’entrevista del passat 30 d’abril a partir del minut 47:45 del podcast!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *