Finalistes als Premis Blocs de Catalunya 2013!

busca't la vida finalista PBC 2013

La comoditat és mala companya de viatge. I el pitjor, és que és bastant invisible i se’ns asseu al costat sense que ens n’adonem.busca't la vida finalista PBC 2013

Per això, moltes vegades hem de fer conscientment un pas endavant. Un pas que ens faci sentir incòmodes, que ens faci tenir una mica de por, que ens generi cert vertigen.

Va ser quasi amb un rampell que la Xela va decidir apuntar-nos als Premis Blocs de Catalunya, argumentant que el pitjor que ens podia passar era que ens conegués més gent. Aquest impuls li va fer replantejar que tenia la nostra pàgina de facebook una mica adormida i que l’havia de tractar com “un bon client”. I tant per tant, aprofitar per afegir alguns socis més al club blv.

I així ho va fer. I com que una cosa porta a l’altra….ja se sap.

Tres mesos després, repassant informació a les xarxes veiem que s’ha publicat la llista dels finalistes. Sorpresa, sorpresa, hi trobem el nostre bloc! Ara pla! I la llista dels competidors en igual categoria no són gens menyspreables!

Finalistes #pbc13

Per acabar-ho d’adobar, també se’ns esmenta a elnou9 en la seva edició del Vallès Oriental. #glups!finalistes elnou9

Voleu que us digui la veritat? No crec ni espero guanyar cap premi. Donat que no espero “sortir a l’escenari”,  aprofito aquest escenari virtual per donar les gràcies a tots i cadascun dels que ens llegiu, a tots aquells que he conegut virtualment o en persona, de totes les converses que m’han inspirat i de tots aquells que heu confiat en mi i que m’heu integrat com a part del vostre equip.

Donar moltíssimes gràcies a l’Elena i la Natàlia que, tot i que no escriuen directament el bloc, sí que m’inspiren i em donen forces. I saber que a quatre mans artesanies va fent també el seu camí encara és més il·lusionant! El meu projecte amb xfdigital ja té la forma a punt per començar a créixer.

Evidentment, donar les gràcies a la meva família i amics més intims….bla, bla, bla 😉

Arribar fins aquí, tot plegat, ja és una aventura fascinant i molt recompensadora per tot el que m’he anat trobant pel camí. 

Me n’alegro tant d’haver-me atrevit a sentir vertigen en algun moment…i haver fet el pas endavant!

Xela Falgueras/ busca’t la vida

PD – apunteu-vos gratuïtament a assistir a l’acte de Lliurament de Premis que tindrà lloc el proper 28 de setembre 2013 a Granollers dins de les Jornades de la Catosfera 2013
1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *