Històries de llibre

La Nadeia Balsalobre ens presenta un projecte singular i únic, on es combina la personalització amb l’art de relatar històries…això és HISTÒRIES DE LLIBRE

11

Som especialistes en escriure llibres on plasmem històries, vides senceres d’empreses, institucions, etc., el seu recorregut des de fa 10, 20, 30, 50… anys. També escrivim històries personals, convertim blogs i poemes en llibres…

El millor de ser emprenedor és la il·lusió d’arrencar una cosa nova i teva.

  • Quines persones hi ha darrera el teu projecte? 
aniversari casament

Llibres que commemoren aniversaris de casament, de noviatge, de vides, de trajectòries…

La nostra història va començar fa uns quants anys, quan molts de nosaltres encara no ens coneixíem però ja treballàvem per a un mateix resultat. Fins que no vam coincidir no ho vam saber. Per separat, uns escrivíem articles, blogs, fulletons, opuscles i llibres per encàrrec; els altres il·lustraven, editaven i imprimien articles, blogs, fulletons, opuscles i llibres per encàrrec. Al cap del temps d’anar coincidint una vegada i una altra, ens vam plantejar la idea de sumar esforços per a un mateix projecte. I en aquell moment va néixer Històries de Llibre. .

De fet el projecte és meu, la resta són col·laboradors que treballen en les seves coses però que estan a disposició quan els necessito. I els necessito molt, perquè com a periodista i llicenciada en Història, jo em dedico a escriure, però de disseny per exemple, no en tinc ni idea.

 

Va ser després d’haver fet dos llibres que m’havien encarregat, que va sorgir la idea del projecte.

  • Què us van dir els vostres amics i familiars quan vau dir que volíeu crear el vostre projecte?
empreses

Històries de petites, mitjanes i grans empreses. Narrem la seva trajectòria des de fa 10 anys, 20, 50. Els moments d’il·lusió, les èpoques difícils, la clau de l’èxit. Ens documentem i entrevistem els personatges que l’han fet tirar endavant. Perquè la història la fan les persones.

Que endavant! Que no és massa bon moment per a aventures, però que si hi crec, endavant.

  • Quant temps vau tardar des que vau tenir la idea fins que vau tenir el primer llibre fet? Què vau sentir?

De fet va ser a l’inrevés. Va ser després d’haver fet dos llibres que m’havien encarregat, que va sorgir la idea del projecte.

  • Com us vau finançar per engegar l’estructura mínima de funcionament?

De moment no ha calgut fer cap inversió rellevant.

  • En quin punt us trobeu ara?
celler

Negocis familiars o cooperatius Restaurants, cellers amb història, llibreries, botigues… Negocis amb vida pròpia, amb una història per explicar. Com van néixer, com van créixer. Com viuen ara i com veuen el futur. Parlem de qui i com els han aixecat i de les seves estratègies.

Ara estem treballant en una biografia, en la història d’un restaurant i en encàrrecs menors.

  • Què és el millor i el pitjor de ser emprenedor, d’acord amb la teva experiència?

Jo personalment, deixo una feina estable per llançar-me a l’aventura. Suposo que el pitjor és la incertesa, el passar de tenir un sou fix cada mes a veure-les venir. El millor és la il·lusió d’arrencar una cosa nova i teva. Hem de pensar que val la pena córrer el risc!

  • Ens passes les  dades de contacte?

 

 

 

logo històries de llibre

info@historiesdellibre.cat

http://www.historiesdellibre.cat/

https://www.facebook.com/historiesdellibre

https://twitter.com/historiesllibre

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *