L’Inbound marketing. Saps què és?

Inbound Marketing Day BCN 2015

Segueix llegint només si…

  • creus que ja s’ha acabat l’era de tractar el consumidor com un babau, o vendre a base de ‘cridar més que la competència’,
  • creus que cal tenir una comunicació bidireccional per entendre què cerquen els teus lectors/seguidors/consumidors,
  • si creus que ha de ser possible dissenyar alguna estratègia per acabar atraient el nostre públic objectiu i anar-los oferint el que volen saber a cada moment,
  • si segurament penses que això és el més lògic, però no sabries ni per on començar

Per a resumir-ho de forma escueta, podem dir que l’ INBOUND MÀRQUETING és una tècnica no intrusiva que combina de forma integrada i personalitzada totes les eines del màrqueting (continguts de qualitat, xarxes socials, SEO, generació de leads i e-mail marqueting). La filosofia de base és que si ofereixes valor afegit, és el teu client qui arriba a tu i no a l’inrevés. De fet, és el somni de tota estratègia de màrqueting online, no et sembla?

Si ho penses bé, és el més lògic dins del món digital, on el consumidor té tantíssima informació a l’abast d’un clic. Un consumidor que està desbordat  i que et farà replantejar la manera en què has de dissenyar una estratègia que et permeti poder tenir resultats mesurables i no només ‘visites i likes’ que no s’han convertit en res més que en un passatemps (o…perdre-temps!). Al cap i a la fi, tots volem atraure clients, i que aquests clients estiguin molt contents i que ens acabin recomanant a altres clients. O no?

L’ Inbound Màrqueting combina estratègies en diferents plataformes i les integra de tal forma que el consumidor les percep com a no intrusives, perquè fa un estudi dels diferents tipus de consumidors (els buyer-persona) i de com compren. D’aquesta manera, es poden tenir continguts de qualitat per a diferents moments del cicle compra, integrar-los en les xarxes socials, aconseguir que els visitants a la web comprin – o  deixin dades per a què els puguis tornar a aproximar amb més continguts en un futur – o que et trobin en el moment adequat quan fan una cerca a Google…Tot això, fet amb cap i peus evita el ‘molt soroll per a no res’ i la pèrdua de temps i diners. Empreses que encara et truquen a hores intempestives oferint-te una segadora de gespa…quan ni tan sols tens un jardí, acabaran passant a la història .

Sabries respondre…

  • Com utilitzar el vídeomàrqueting en una estratègia inbound?
  • Què és un turista social?
  • Quin valor tenen les emocions per a poder fer aquesta atracció?
  • Com atraure visites a la teva web?
  • Creus que el màrqueting personalitzat va més enllà de dirigir-te a algú pel seu nom?

No et faig més preguntes, ni tampoc et donaré les respostes. Avui – perme-te’m aquesta llicència – et remeto a que puguis aprendre tu mateix/a què és l’Inbound Màrqueting de la mà de tota una sèrie de ponents experts que el proper dia 27 d’octubre participaran a l’INBOUND MARKETING DAY BCN, una jornada a St Cugat del Vallès dedicada exclusivament a l’Inbound Màrqueting.

Codi promocional streaming gratuït: IMDBCNstreamingvip

Inbound Marketing Day BCN

La recaptació de les entrades es donarà en la seva totalitat a l’Obra Social San Juan de Dios.

D’acord, que potser no hi podràs anar…cap problema! Et passo un CODI PROMOCIONAL per a què puguis seguir l’esdeveniment GRATUÏTAMENT en STREAMING. Registrant-te, el podràs seguir en directe, o rebràs l’accés a tots els vídeos de la jornada al cap d’uns dies perquè els puguis anar veient, aprenent i païnt al teu ritme. Si creus que algun conegut teu es pot beneficiar d’aquesta jornada, no et tallis. Envia-li aquest codi promocional i que es registri per al seguiment en streaming o que s’animi a venir el dia 27 a ESADE Creapolis.

Segueix-lo també a twitter amb l’etiqueta #IMDBCN2015

Streaming IMDBCN2015

Codi promocional streaming gratuït: IMDBCNstreamingvip

Jo hi seré en persona. Si véns, m’agradarà saludar-te. Si no pots venir i ho segueixes en streaming, també t’agrairé que algun dia em passis una nota i valoris si t’he près el pèl o t’he donat un bon consell (espero que sigui la segona opció).

 

Més informació INBOUND MARKETING DAY BCN

I a partir d’ara…Happy Inbound Marketing!

Xela Falgueras

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *