Ja hem fet 2 anys!

imatge: flickr/ Trees and Bees Photog

Doncs sí, el temps ha passat molt de pressa!

Als dos anys la majoria dels humans ja caminem i comencem a dir les nostres primeres paraules, juntament amb els nostres primers rebecs i contratemps en veure que no sempre es pot tenir tot. Així és com aprenem a avançar i conviure amb la frustració dels impossibles. Però als dos anys, sempre vivim en el present i amb una mirada ingènua davant l’aventura de la vida que anem descobrint pas a pas.

Des del primer cafè amb el “noies hem de fer alguna cosa plegades” fins ara, el camí ha estat intensíssim. Trucades, trobades d’emprenedors, eShow, whatsapps, quedem per fer un cafè que necessito parlar amb vosaltres, més Fira de Barcelona, pressuposts que van anar a parar directament a una paperera, anem al market, altres pressupostos que van tenir resposta, em pots trucar sisplau?, clients, què et sembla que pengi a twitter?, visites, ja som a chicplace online! , fotos, navegació a internet, com ho tens per veure’ns un moment?, contactes, hores de cosir, us apunteu al networking?, de programar facebook i altres, ens veiem divendres i en parlem fent un cafè, hores de pensar, noies! ja sóm busca’t la vida®, nits sense dormir per l’emoció, més presentacions, cursos…

L’Elena i la Natàlia ja tenen ben consolidada la seva xarxa comercial per aquatremansbarcelona. Cada vegada són més els llocs on els seus productes hi són presents i ja tenen les seves col·leccions i activitats de presentació/showroom a un ritme que comença a ser trepidant.

La Xela ha començat a treballar amb la Núria – sí, la trobareu dins l’equip de xfdigital – i també ja té un bon reguitzell de projectes realitzats en comunicació online, a més d’una bona base de clients que li presenten reptes contínuament. Ja se sap, el món 2.0 va tan ràpid que quan aprens una cosa, ja has de començar a aprendre la següent.

Però tot això no hagués estat possible sense totes les persones que ens hem anat trobant pel camí. Socis, col·laboradors, clients, possibles clients, contactes trobats aquí i allà, targetes que hem repartit i recollit, els ‘bon dia, puc parlar amb…’. Per això, GRÀCIES, GRÀCIES i més GRÀCIES  a tots els que d’una manera o altra heu confiat en nosaltres.

Tots vosaltres heu fet possible que avui ens sentim una mica més grans: no només perquè ja hem bufat dues espelmes, sinó perquè ens fa grans tenir tanta companyia que ens dóna l’empenta i el suport per seguir endavant. I sempre, amb aquesta mirada d’il·lusió i ganes de seguir creixent.

Per això us volem convidar a pensar un desig, tancar els ulls i…..bufem plegats les nostres dues espelmes!!!

Per molts anys!

imatge: flickr/ Trees and Bees Photog

imatge base: flickr/ Trees and Bees Photog

busca’t la vida.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *