Què tal l’ #eshowBCN13 ?

eshowBCN13

Segona cita a l’e-Show de Barcelona. Tinc el temps just, només hi puc anar un matí, o sigui que d’entrada ja decideixo que no assistiré a cap de les sessions de formació i xerrades dels auditoris. Decisió que no m’agrada, però que necessito prendre perquè vull aprofitar el darrer minut per explorar com s’està movent el mercat i la meva competència, quin nivell de preus hi ha, quins serveis puc afegir com a complementaris per als meus clients de xfdigital….

Sense voler ser cap resum sobre aquest macro-esdeveniment per tots els que vivim i volem sobreviure al món 2.0, us esbosso unes quantes pinzellades del que vaig fer.

 • D’entrada conèixer @franccarreras, comprar-li el llibre, endur-me la seva bossa, fer-me una foto amb ell i arribar a casa i fer la ciber-exploració corresponent. Haver llegit que s’ha passat 10 anys a NY explica molt de qui és i com es ven. M’apunto de venir a escoltar-te en alguna xerrada a ESADE, i m’apunto de seguir-te de prop pel projecte de xarxa de professionals. Per cert, ja m’he llegit el llibre. Molt bon fons, lectura ràpida i amena, bones conclusions….no sé si a molts “les sabrá a poco”.

  eshowBCN13

  “El lechero en bicicleta” : llegit! Gràcies Franc.

 • Parlar amb Oscar Planas de @interdigitales. La veritat és que un 10 per com em va atendre i com em va parlar obertament de preus (cosa que no vaig aconseguir amb ningú més….?). Malgrat tot, no et “compro” que la idea que amb una web responsive que s’apartin les APPs…..I, ho sento, no et puc comprar gairebé res a partir que la vostra web no m’atrau massa visualment…..uishhhhh….i té un responsive una mica estrany amb els vídeos: al meu android així es veuen els vídeos incrustats

  eshowBCN13

  inter DIGITAL …lamento dir que no ho tinc clar

 • Ohlalapps . Bé, molt bona impressió a l’eshow. Es nota que els que veneu us creieu el producte, bona demo i a sobre m’heu convidat a gominoles! Llàstima que, quan he anat a la vostra web, he hagut de navegar per trobar les icones per seguir-vos a les xarxes socials….i quan he trobat el vostre twitter i FB…..ohhhhhh….ja no sé què pensar…massa pocs seguidors….
 • Encantada de retrobar @arbeat de CatalogPlayer! Ens vam conèixer fa uns mesos al fòrum d’emprenedors de la UEI Cerclem de Granollers. M’ha reconegut – genuïnament – i m’ha encantat que m’expliqui que progressen adequadament. Enhorabona! Teniu molt bon producte, i us el creieu de veritat!
 • Genuinus . Projecte genial. He parlat amb la Mónica Fernández i m’ha encantat,ella, el projecte, el seu disseny preciós, un estand petit i molt atractiu.  És un projecte que crec que val molt la pena seguir de ben aprop perquè destil·la entusiasme i ganes de canviar el món. Moltes felicitats, ja us segueixo….per totes bandes!

  eshowBCN13 . genuinus

  GENUINUS i Mónica Fernández. Un projecte que val la pena seguir d’aprop.

 • SmartLookout, aplicació de realitat augmentada. Fluixet tot plegat, tenen prou bon producte, però no crec que els comercials amb qui vaig parlar visualitzin gaire més enllà que l’argumentari de vendes que els han donat. Una llàstima.

  eshowBCN13 - augmented reality

  una RA ben dissenyada, mal venuda?

 • PsMailer : email marketing. Crec que molts ho tenim avorrit, per pròpia experiència de ser bombardejats i per pobres resultats en alguns casos. Però realment penso que hi hem de saber donar la volta. Encara queden possibilitats per explorar, res fàcil, però hem de treballar-ho. Molt bé el vostre model freemium! Us provaré.
 • Madgazine…bé, no sé què dir. Pobra atenció comercial – res de tarifes, que me les enviaran – i mirant perfils amb calma….buf ! Hi ha molta competència en aquest sector…no crec que us provi. No em doneu cap confiança.
 • leaderMOBILE – digital & mobile marketing. En Massimiliano ha estat molt entusiasta en les demos i explicacions de les possibilitats dels sms amb flyers incrustats, cupons, etc. M’he fet que m’enviés la demo al meu mòbil per tenir l’experiència d’usuari de primera mà. M’ha venut la moto….però com que no m’ha dit a quin preu…quedo a l’espera de pensar que, definitivament, serà NO. No em puc permetre segons quines tarifes…. a veure…

  eshowBCN13

  demo de leaderMOBILE

 • Altres stands visitats i conversats: confianza, cdmon, e-innova, saludar @calatayudferran de Nubelo, …anar amunt i avall, fer fotos….i ah! fer una mica l’esbojarrada pujant a la bici i demanant al noi de seguretat que em fés la foto 😉

CONCLUSIONS:

 1. No es pot anar a l’eshow sense fer els deures 🙁 Per anar a l’e-show i  vendre’t bé, la teva web, les teves tarifes, les teves xarxes socials han d’estar mínimament “en marxa” i això no es pot fer d’un dia per l’altre. De seguida podem classificar “qui té potencial i qui no”.
 2. Els comercials d’una fira no són “azafatos/azafatas”. Si no hi va la persona que ha parit el projecte, l’entusiasme no es veu als ulls. Es nota.
 3. Sisplau, els comercials no feu perdre el temps. Si no sabeu els vostres preus, espereu que llavors quan me’els envieu per e-mail us escolti massa seriosament? Potser hem estat perdent el temps vosaltres i jo. Jo necessito conèixer el producte i també el rang de preus, que em digueu que “t’ho enviem per correu”….tornem al punt 1.
 4. Nova alerta pels comercials. No m’engegueu el rotllo d’entrada. Demaneu-me què faig i què busco. Uns quants ho han fet i han estat les converses més directes i profitoses.

AGRAÏMENTS:

 • A @Lluis_Serra , per compartir trajecte de tren cap a “la capital”. Perquè encara que surto de casa amb les piles plenes, ell sempre m’acaba de donar un extra d’energia.
 • A @JoseCid_ per compartir els 2 trajectes de tren, per tota la conversa sobre “i tu amb quin banc treballes”, “com us organitzeu amb el grup de compres”, què fas amb….ni un minut perdut! Sota una pluja de justícia, compartir el paraigües va ser encara més motiu per seguir parlant de clients, negoci, autònoms…
 • A @EvaRomeu perquè en un sopar de fa unes quantes setmanes em va obrir els ulls i ha estat capaç de fer-me entendre que val més que estimi Facebook, i des que vam compartir taula i converses, estic més que satisfeta amb els resultats que estic obtenint a FB en alguns dels meus clients “clau”. I juntament amb ella @marcmauba que sota un posat de “jo només faig quatre cosetes…” s’amaga algú amb molta personalitat i saber fer. Va ser un plaer retrobar-nos quasi per casualitat i veure la vostra espontaneïtat i somriures!
 • A tots els que heu dedicat un temps per parlar amb mi, perquè de tot se n’aprèn i com que el món dóna moltes voltes, mai sabem què acabarem necessitant.

Doncs, res! A veure què ens espera l’any que ve….on em prometo a mi mateixa estar-hi més hores.

eshowBCN13

Xela Falgueras

PD – m’oblidava de la imatge “estrella” de la jornada….;-)eshowBCN13

4 respostes
 1. Miquel
  Miquel says:

  Jo aquest any ni hi he baixat. Crec que hi ha una bombolla 2.0 que està a punt d’esclatar…

  Records Xela 😉

  Respon
 2. Aleix
  Aleix says:

  Xela, veig que has aprofitat el temps però que no n’has sortit del tot convençuda. Enguany no hi he pogut anar. Espero que hagin polit l’organització de l’esdeveniment i agilitzat els accessos. Jo he trobat a faltar una millor atenció a periodistes autònoms i bloguers; fa la impressió que si no ets TV3 o TVE, no ets ningú i haurien de vigilar, perquè, dins del món bloguer, hi ha bons influenciadors i gent molt competent.

  Comparant el que dius amb l’edició anterior, em va fer un efecte similar. “Stands” amb moltes ganes de vendre, d’omplir-te de prospectes i demanar-te dades, i poca cosa més. Les ponències de l’any passat em van semblar molt més interessants, n’hi va haver de molt bones però també venedors de fum. Per cert, m’anoto aquest llibre que esmentes. 😉

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *