Sobre Ficard 2012

Buscatlavida desvirtualitza Lluís Serra

En la nostra contínua recerca de gent micro-emprenedora (també ens agraden els més grans, clar!) i d’investigació de les tendències de negoci, no vam poder passar per alt la Fira de Cardedeu que va tenir lloc del 25 al 28 de maig. La Ficard.  Unes quantes pinzellades per fer-nos pensar.

  • A les alçades en què vivim, i Cardedeu tenint un CSETC hem trobat a faltar un hashtag per promocionar la Fira que ja vingués “de sèrie”, és a dir en tota la informació de la difusió, cartells (online i físics), etc. Tenir-ne un facilita molt el seguiment de tots els esdeveniments a través de les xarxes. O no?
  • És mBuscatlavida desvirtualitza Lluís Serraolt interessant passejar per una fira i poder fer el que ara s’anomena “desvirtualitzar-se”. És a dir, conèixer en persona algú que has conegut a la xarxa (virtualment). L’Elena i la Xela ens vam desvirtualitzar amb en Lluís Serra. Tot un plaer, en una conversa-llampec plena de paraulotes – en el bon sentit de la paraula – tècniques i de xarxes socials.
  • Veure que hi ha persones que aposten per un model Quin Cacau!de negoci local, basat en el Mercat Municipal i que també tenen una bona presència a la xarxa. Bravo per QuinCacau! Amb tota la família implicada piulant fotos i fent-ne difusió a les xarxes durant la Ficard. Igualment altres productes molt nostres – fruita seca – amb una elaboració molt cuidada. Us tornarem a visitar l’any que ve i esperem quedar impressionades!
  • Sabeu que la Xela té una eCan Galderich a Ficardspecial debilitat pels codis QR….o, encara no ho heu descobert? Bé, uns quants més no hi haguéssin sobrat. Vinga, més imaginació que amb un simple QR connectem el món online i offline a través del mòbil…i els teus clients poden acabar guardant-lo (amb un sol clic!) al seu smartphone ….del qual MAI se’n separen. ok?
  • Molt disgustada perquè en una parada de magdalenes precioses, la prParada de cupcakes de disseny a Ficardopietària em va insistir que “no se pueden tomar fotos”. Ah…..jo en volia fer bona propaganda….i ara què faig? Aquesta és la parada… per darrera….les magdalenes-de-moda (cupcake) decorades de revista….no hi surten! Quina ràbia, no?

En fi, i enmig de tot això, moltes altres activitats: concurs de borregos, mostra gastronòmica, mostres dels alumnes de l’escola de Música Lluís Cullell, la fira d’atraccions, llaminadures, cavalls, vaques i tot tipus de bestiar….(ho deixem aquí).

Fins l’any que ve.

Xela Falgueras

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *