Visita a Coworking Girona

Buscatlavida visita Coworking Girona

Has estat mai en un coworking? Perdona… que saps què és un coworking?

No és només un espai d’oficines compartit, on pots llogar-hi una cadira amb connexió wifi i despatxos per fer reunions. És un espai on conflueixen idees i se’n creen de noves. És un espai on pots conèixer altres emprenedors, gent que s’espavila per seguir nedant passi el que passi. Si tens un parell de minuts, mira’t aquest vídeo.


Doncs fa Buscatlavida visita Coworking Gironados dies ens vam desvirtualitzar amb el Coworking Girona. Xerrant amb en Xevi i la Margalida de tots els seus projectes que ara inicien en aquest centre i de totes les nostres aventures d’emprenedoria.

 

No ens convenç:

  • Molta gent s’acosta a un coworking pensant que si vas allà tens garantit que seràs el professional que treballaràs amb els que seuen tres llocs més avall teu. És a dir, que els altres com tu només et miraran a tu per donar-te feina. No.
  • Molts dels que voldrien anar a un coworking no s’ho poden ni pagar. Quan comences qualsevol despesa és una altra barrera per saltar. Penseu que hi ha coworkings que et donen moltes facilitats per entra i…per sortir ! (ull a aquest detall)

Les bones notícies:

  • Les expectatives de creixement dels centres de coworking a casa nostra són espectaculars. A Barcelona ciutat ja ni ha una vuitantena….i pujant.
  • Compartir espai, despeses i idees…En línia amb els valors de cooperació, treball horitzontal en xarxa, suma de petits….La cosa es mou cap aquí.
  • Veure que molta gent està fent “bullir l’olla” en aquesta direcció. Que molts creiem que les coses hauran de canviar sí o sí, i que estem disposats a parlar i veure què sembrem ara conjuntament per poder veure-ho créixer a mig termini.

Ser pioner moltes vegades no és gens fàcil. Per això, des de Busca’t la vida encoratgem tots aquells que creieu que val la pena apostar per el model coworking , ja sigui físic com virtual. Endavant!

Busca’t la vida.

PD – per cert, tenim pensat anar a veure altres centre i parlar-ne al nostre blog. O sigui que si vols que vinguem, posa’t en contacte amb nosaltres. Fins ara.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *