Visites Virtuals: la nova imatge creativa – #Territori17 – 19/05/2020

Ens vols escoltar en directe? Els dimarts a les 10:43 del matí al 90.7 FM o a la web de Ràdio Televisió Cardedeu


Visites Virtuals i Imatges 360º

Amb el confinament són moltes les persones que es dediquen a visitar llocs remots gràcies a tours virtuals i imatges en 360º. Qui hi ha darrere aquestes imatges? Com es fan? Com es produeixen?

Avui en Rafel Jesús ens ho explica de primera mà. A la seva web hi podem llegir:

Em dic Rafel Jesús i des de 1997 em dedico a crear imatges.

Imatges de realitats, on amb l’ànima i el cor es puguin trobar instants per recordar. La millor manera de crear aquests records, és a través de la fotografia. … l’any 2014 em vaig certificar com  Google Street View Catalunya (fotògraf Google, professionals de confiança) i des de llavors vaig donar un tomb en un altre tipus de fotografia amb recorreguts virtuals, fotografia per a Google Maps, Google Earth focalitzant-me en visites guiades a Lleida i província tant per a turisme, museus, centres d’interpretació, també realitzo fotografia d’interiors i arquitectura, tant per particulars, entitats privades, immobiliàries, seguiment d’obres i fotografia de negocis.

 

Per saber-ne més visita la seva web Lleida Tours 360º

No deixis d’escoltar l’entrevista!

 

Lleida Tours 360º

 

 


NOTÍCIES DE TECNOLOGIA DE LA SETMANA

1- El Messenger Rooms de Facebook ja permet fins a 50 participants

Facebook posa a l’abast de tots els usuaris el Messenger rooms amb vídeo trucades múltiples.
Els teus amics podran veure quan tens una ‘room’ (habitació) activa i hi poden participar si volen. Els rooms també estan disponibles dins de Facebook grups i esdeveniment.
Tot i que la funcionalitat encara té millores de navegabilitat, està clar que FB està donant resposta a l’increment del 1000% dels vídeo xats en les darreres setmanes.

 

Més informació: https://www.socialmediatoday.com/news/facebooks-messenger-rooms-multi-participant-video-chat-option-is-now-ava/578074/

 

2- Facebook compra la popular plataforma d’arxius gif – el Giphy – per 400 milions de $

La companyia ha anunciat que aviat els gifs d’aquesta plataforma estaran integrades a Instagram i altres applicacions de les empreses d’en Mark Zuckerberg.

Més informació:  https://www.digitaltrends.com/news/facebook-buys-giphy-for-400-million/

 

 


EL PENSAMENT D’AVUI

Novament una reflexió amb l’ Alicia Talaya. Aquesta setmana ens parla de com ens afecta el que passa a les nostres vides.

 

 


No deixis d’escoltar el programa d’avui

Escolta el podcast del programa! ( 1:44:16)

Us espero la setmana que ve en una nova edició confinada de busca’t la vida.

Apa siau!

 

Xela Falgueras


El programa Territori17 el fan possible Vicenç Bigas i Jordi Sunyer que presenten ‘Territori 17’ des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant JoanJordi Gibert d’Ona Codinenca i David Auladell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu.

El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, per aquestes emissores adherides a La Xarxa i a través de les xarxes socials.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *