Benvinguts a busca’t la vida® !

busca’t la vida® va arrencar el febrer de 2012, amb la idea de crear una plataforma des d’on explorar tendències, fer-nos el nostre estudi de mercat “des de dins” i acabar de definir els projectes que ja teníem al cap. Per a nosaltres aquest projecte era tot un repte personal i professional. Volíem poder tenir un espai per a compartir, senzillament, tot allò que anem vivint en el nostre camí emprenedor i explicar què i qui ens anem trobant a mida que avancem.

Al mateix temps, vam pensar que res millor que brindar aquest espai per a compartir experiències amb altres emprenedors que estiguin treballant des de casa amb l’ordinador i la connexió a internet, i aprofitar totes les possibilitats de comunicació que ens dóna la web 2.0. Explicar la nostra experiència i coneixements de primera mà pot ser inspirador o encoratjador per a tots  els que ens estem adaptant als nous temps i que ens hem hagut de “tirar a l’aigua” sense haver nedat abans i dubtant de si arribarem a l’altra banda abans d’acabar menjats per taurons.

Creiem en les bones pràctiques i en el bon fer de les persones. Estem convençudes que entre tots sabem molt i aquest potencial s’ha d’aprofitar. Volem teixir una xarxa, perquè sabem que en l’entorn actual la interconnexió és més necessària que mai per a tirar els projectes endavant, per a compartir experiències, plantejar preguntes i trobar noves solucions a vells problemes. Per què ens hauríem de limitar als nostres contactes si a través de la xarxa es pot accedir a molta més ajuda?

Us convidem a comentar els nostres escrits i a participar activament en les nostres xarxes socials. Si voleu participar en la secció e-col.laboracions, només ens ho heu de dir.

Teniu més idees, suggerències, dubtes? Ens podeu contactar via correu electrònic a entra@buscatlavida.com
Natàlia, Elena i Xela

PD – Un seguidor del Facebook personal de la Xela li va comentar quan vam arrencar : “Xela, no veig on és el negoci”…deixeu-nos dir que l’activitat de busca’t la vida® NO és un negoci, és una xarxa de contactes per compartir i aprendre entre tots (el fet de ser gratuït no vol dir ser amateur i barroer). A xfdigital i a quatre mans artesanies sí que treballem per  convertir els nostres esforços en petits negocis. Dins de busca’t la vida®, convidem nosaltres!

_________________________________________________________________________
S’eliminaran i reportaran com SPAM tots els comentaris i continguts ofensius, de temàtica no relacionada amb l’objecte del nostre grup o de publicitat massiva.