busca’t la vida® és un esperit inquiet i emprenedor, que es pregunta contínuament com podem fer les coses millor i, sobretot, com podem generar noves idees i fer-les realitat. blv té un estil directe, desenfadat i el toc divertit que no hauríem de perdre mai.

foto-xelaHola, sóc la Xela Falgueras, una dona que he tingut la sort de viure moltes experiències i saber-ne treure el màxim de profit.

Sempre he pensat que sóc una privilegiada perquè els meus pares em van donar una educació que m’ha permès ser una tot terreny i trobar solucions als problemes. El meu pare es va sentir molt satisfet quan vaig poder acabar un MBA, després d’haver flirtejat amb el món bohemi del Conservatori i treure’m una llicenciatura en humanitats. Vist des de lluny, entenc que tenia tots els motius.

Evidentment, sortint d’una escola de negocis, vaig començar a treballar en una multinacional i ja vaig començar a voltar i acumular experiència molt diversa a mida que avançava el temps. He treballat d’executiva de vendes, de customer services internacional, de business analyst, de mare full-time, de gerent d’un centre mèdic, donant classes d’anglès en una escola concertada, he preparant oposicions i he acabat essent una freelance en l’àrea de comunicació digital. En l’aspecte personal, també he tingut la sort de trobar un excel·lent company de viatge que m’ha portat a viure i adaptar-me a diferents entorns amb un promig d’un trasllat de casa cada dos anys en els nostres primers quinze anys de vida en comú (sembla que ens hem estabilitzat des del 2009).

El 2012, quan la crisi ja apuntava fort, després d’haver fet un trasllat familiar el 2008, reciclar-me, treballar de mestra i dedicat 10 mesos a preparar unes oposicions (on vaig treure amb una nota brillant però sense punts per treure plaça), va arribar el moment en què vaig veure que tota la meva experiència era massa dispersa i que per molt que enviés CVs, era jo mateixa qui m’havia d’autoocupar.

I així va néixer busca’t la vida. Com un rampell, després de moltes nits de no dormir. Vaig decidir que havia de passar a l’acció i crear alguna cosa digital. L’Elena i la Natàlia estaven també gestant les seves idees i els vaig proposar de crear aquest nom i aquesta plataforma per a poder sortir, explorar i acabar de definir què faríem. La primera aventura que vam compartir va ser l’eshow a Barcelona. Ni us explico el fart de riure fent-nos passar per executives d’una empresa i demanant informació a tort i a dret, amb unes bosses amb un codi QR que ens vam cosir i estampar nosaltres mateixes.

El temps va anar passant. L’Elena i la Natàlia tenien clar que volien fer el que ara és a quatre mans barcelona i que tot l’aspecte digital me’l delegaven a mi directament.

Així que elles es van acabar creant la seva marca i el 2013, aprofitant tot el rodatge amb blv, jo em vaig crear la meva marca seriosa – xfdigital.cat -, on dono serveis de comunicació digital a pimes, professionals i emprenedors, al temps que mantinc tots els continguts de busca’t la vida®.

Les tres ens veiem molt sovint, entre altres coses, perquè tenim alguns projectes en comú, o, senzillament perquè ens apreciem molt i busquem qualsevol excusa per a fer un cafè on ens posem al dia de la vida, negocis i altres aventures.

xfdigital gestió de continguts digitals

Pots veure el meu perfil a Linkedin (bli, bli, bla, bla…) punxant aquesta iconalinkedin-icon

ELS INICIS DE BUSCA’T LA VIDA

bio-blv