CUBICK un Room Escape trepidant!

Vam conèixer l’Aleix a la Fira Emprèn de Mataró i ben aviat vam començar a parlar de CUBICK – el Room Escape que porta pocs mesos de vida a Mataró – i  de com se li va acudir a ell i els socis obrir-ne un  i de…convidar-nos a provar-lo!

El millor d’un ROOM ESCAPE és que no es poden fer spoilers.

Per tant, només us podem fer venir moltes ganes d’anar-hi, però no serem tan poca-soltes d’explicar-vos els petits trucs i detalls de com s’obria el C***** o on estava amagada la C**** que obria la P****.

De forma molt resumida per aquells que no sabeu què és un Room Escape, us direm que és una activitat en grup on es posa a prova l’enginy i la coordinació per sortir d’un espai tancat en un temps determinat.

En el nostre cas, vam muntar un equip de semi-frikis  (en Marc i l’Eva de la nostra benvolguda BarbershopBCN , en Xavi LDP, la Laura i la Xela. No sabria dir qui és el friki total i qui és el semi, però espero que ja em perdonareu…) per provar l’experiència d’un Room Escape plegats i també aprofitar per posar-nos a prova com a grup que en ocasions – i generalment de forma remota – hem participat en projectes i accions en l’àmbit professional.

Recordo que en un moment la Laura va cridar ‘ens queda poc temps’ i jo vaig respondre ‘tranquils, en sortirem SEGUR!’

Room Escape Mataro CUBICK

Un equip 10! D’esquerra a dreta: en Marc, l’Eva, la Xela, la Laura, i en Xavi

Us podem assegurar que el misteri i l’acció estan garantits des del minut zero (no podem dir res més). I això que CUBICK – i no com molts altres Room Escapes – n’hi ha 80 de minuts per a poder resoldre els enigmes i escapar d’un espai que va agafant cada vegada un ritme més trepidant. L’ambientació fa que des de bon inici ja ‘et posis en el rol’.

La coordinació del grup, el sentit de l’humor i les ganes de divertir-se són claus.

Room Escape Mataro CUBICKEl millor d’un ROOM ESCAPE:

 • No cal que siguis un cervell. Només cal que entris de seguida en l’acció i estiguis alerta a qualsevol detall. CUBICK posa a prova el teu enginy, no cal que sàpigues la Taula Periòdica de memòria ni molt menys.
 • El treball d’equip és primordial: cal que tothom mantingui una actitud alerta i el que un esmenta en un moment potser al cap de cinc minuts és la pista que faltava. Nosaltres parlàvem molt i vam lligar molts caps gràcies a explicar cadascú què anava trobant.
 • Com a activitat de motivació de grup o d’equip és més que recomanable.
 • Si penses en el que pagaries per anar al cinema i prendre alguna cosa, jo opto primer per un Room Escape. Això sí, amb un bon equip! Ara que es tracta de ‘vendre experiències’ i no serveis o productes…res millor que un Room Escape . De fet, l’Aleix ens va explicar que ells es van enganxar a l’escapisme anant de viatge. No em sorprèn gens.
 • CUBICK no fa por ni en cap moment penses que pots estar en perill, per tant, et converteixes en el protagonista d’una aventura. Genial, no?
 • Que quan n’has fet un…tens ganes de fer-ne més!

Llàstima que…

 • Que quan l’has fet, no repeteixes perquè encara que sigui amb un grup nou de gent, és inevitable tenir records d’aspectes claus que t’ajuden a sortir. Però això ho saben els que tenen Room Escapes i per això es recomanen els uns als altres, de manera que el públic pugui anar fent diferents circuits. O sigui que vam sortir de CUBICK amb un munt de díptics de més opcions per a fer.
 • Que els 80 minuts van passar tan ràpid que hi va haver coses que vam ser incapaços de recordar i sort que l’Aleix ens va convidar a comentar la jugada i vam passar per escenaris on vam poder recomposar l’acció.

És una bona opció de negoci si…

 • Ets un amant dels Room Escape com l’Aleix. Si n’has fet molts i et un bon guionista, capaç de crear una història amb cap i peus dins d’un espai.
 • T’agrada treballar amb gent i entendre quines reaccions tenen. D’aquesta manera els pots sorprendre.
 • Estàs disposat a treballar vespres i cap de setmana que és quan hi ha més reserves.

De fet, l’Aleix i els seus socis ja estan treballant per ampliar negoci i anar al Vallès Oriental…o sigui que esperem que els vagi tot rodat i segueixin sorprenent els ‘escapistes’ que els visitin.

 

Ah….que t’agradaria llegir des d’un altre punt de vista com va ser la nostra visita a CUBICK? Doncs aquí tens l’enllaç del que explica l’Eva  (a veure si hi descobriu alguna cosa més que no us hàgim explicat aquí) ROOM ESCAPE: ¡EL LUGAR DE DONDE NO VAS A QUERER SALIR!

 

CONTACTA AMB CUBICK

Web www.cubickroomescape.es

Facebook @cubickroomescape

Fes una reserva a: http://cubickroomescape.es/#rsrvs

Saber-ne més:

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *