jo també tinc una altra cartaDesprés que ‘una marca de mobles’ ens ha fet sentir culpables amb el seu vídeo de L’ALTRA CARTA ALS REIS…jo també tinc ‘una altra carta’ que vull fer-vos arribar a tots vosaltres…

Us he de confessar que jo també vaig plorar en veure el vídeo. La veritat és que la campanya dissenyada per l’agència McCann és brillant i ens ha arribat a tocar la fibra i a fer pensar sobre el que realment val la pena.

Us proposo que hi fem una segona lectura. Una mica més crítica i traient totes les capes marquetinianes. Us heu fixat que hi surten 6 mares soles i cap pare sol (família monoparental)? Qui parla? Les mares. Qui plora? Les mares.

Què passa? Que als pares no els fa plorar pensar que no fan més pessigolles als seus fills? Que els pares no tenen opinió?

L’anunci va dirigit a les dones, les mares que fem tot i més per als nostres fills…i que a sobre ens sentim culpables per no arribar a tot. Que vagi per endavant que no sóc feminista…però quant més hi penso més injust ho trobo.

Fa dos dies una adolescent em va comentar que a la classe havien estat criticant l’anunci, que de ben segur ‘han filmat a 10 famílies d’entre 150…o han obligat els nens a dir això’. En un sopar amb una colla amb qui ens veiem un cop per setmana, una persona va comentar “estic segur que aquest anunci és ben real”…

Ahir llegia l’article d’una dona que es queixava que “ja n’hi ha prou que ens facin sentir culpables a les dones, vegada rere vegada…”

Jo tinc una contra-campanya i voldria que la meva ‘altra carta’ sigui un crit d’esperança per a tantes persones que cada dia lluitem per tirar endavant i per fer que el nostre entorn sigui feliç, tot i que veiem que no arribem a tot…perquè no som súper-persones.

Doncs molt bé, penseu el que vulgueu, però aquí us deixo la meva “altra carta”…

Segur que tu també tens ‘una altra carta’ molt semblant a aquesta per enviar…

Xela Falgueras

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *