,

Fart d’haver de juntar vídeos per fer una felicitació? Arriba CHEER APP

Estàs cansat de ser el ‘matxaquito’ que ha de juntar tots els vídeos dels amics per fer aquell vídeo de felicitació especial?

Tu necessites Cheer App !

 

 

En Toni Farrés, de l’equip promotor, ens explica què és Cheer App i com va néixer i desenvolupar-se la idea.

 

Què és cheer app?

Es tracta d’una app per crear videos de felicitació per a algú, amb la participació d’amics i familiars. El vídeo de “How it Works” t’ho explica més gràficament: https://youtu.be/MYsEsS3nsm8

El resultat, són videos com aquest:

Te la pots descarregar a Google Play i a App Store:

Android: https://goo.gl/S8ESMt

iOS: https://goo.gl/4FEjbQ

 

La idea, la solució

La idea “Cheer App Life” va nèixer d’una conversa entre amics, en unes vacances, amb els peus en remull d’una coneguda cala de la Costa Brava. Parlàvem de com un pare de Leeds (Anglaterra), va fer una crida via Twitter per animar a la gent a felicitar al seu fill de 9 anys pel seu aniversari, doncs estava patint bullying. El resultat va ser tot un èxit, on actors com Russell Crowe es van afegit a les felicitacions.

Això va fer-nos reflexionar fins al següent punt: Com ens agrada rebre felicitacions! Com ens agrada rebre “felicitat”. I d’aquí, a la idea de crear una app per tal de crear vídeos de felicitació per a algú, de forma molt personalitzada… fer que l’app facilités la creació i edició dels “típics” vídeos de felicitació que demanes als amics per a la teva parella que fa x anys i que vas rebent per Whatsapp, Mail, Drive, Dropbox, i que després necessites un programa d’edició com ara el Premiere per poder-lo crear i editar, buffff, quina feinada, no?? Doncs amb “Cheer App Life” tot això no només es simplifica si no que fa que sigui més ràpid, divertit i participatiu doncs tots els participants al “Cheer” (vídeo de felicitació) són partíceps de com va evolucionant el vídeo: (els participants poden veure qui hi ha convidat al Cheer, poden reproduïr un per un els videos de felicitació de cada participant, i alhora es poden comunicar en un xat intern sense necessitat de passar per whatsapp). Mola, no?

 

La versió actual

Aquest és el punt de partida, el punt en el que l’app es troba actualment. La gent ja pot descarregar-se l’app i pot començar a fer Cheers, convidant a amics a participar-hi i ser partíceps del mateix.

 

Model de negoci

El model de negoci es basa actualment en les in-apps, concretament en els bons de temps. L’usuari té sempre els 3 primers minuts de franc, ara bé, al passar dels 3 minuts haurà de disposar de “temps extra”. Aquest temps extra l’haurà d’adquirir dins la pròpia app, en uns bons de “5 min”, “10 min”, “30 min” i “50 min”. Son temps que poden ser acumulables per a futurs Cheers doncs queden emmagatzemats en cada usuari, per tal que en pugui disposar sempre que vulgui.

Aquest model de negoci atén a la necessitat de monetitzar el projecte d’alguna manera per si mateix. Alhora, com pot ser lògic i comprensible per part de l’usuari, un vídeo que pugui durar 4 minuts no pot tenir el mateix preu que un de 50 minuts. Aquest fet és clau, doncs això repercuteix directament amb l’ús i requeriments de hosting.

El model de negoci evolucionarà amb el temps, i de fet, tot el projecte ja té un full de ruta establert per tal de seguir un camí que faci evolucionar l’app continuadament. El concepte “gaming” i “moneda virtual” seran claus, així com la possible aparició de “felicitadors influents”. L’app, tal i com ha sortit ara mateix, és la primera versió, és la idea inicial, és el “core”.

 

Marca registrada

La marca “Cheer App Life” ha estat registrada a un 55% del planeta.

 

En Toni Farrés i la Xela uns moments abans de fer l’entrevista radiofònica de Territori17

A quins països hi haurà l’app?

Actualment, “Cheer App Life” s’ha obert a markets només a Spain. Els propers dies, anirem obrint l’app a més països, en dependència de les traduccions a diferents idiomes que fem i també on la marca “Cheer App Life” està degudament registrada.

 

D’on som?

La nostra empresa, Port Bo Dreams, S.L. és una empresa de nova creació de Cardedeu (2017), i “Cheer App Life” ara per ara és la primera app que fem. “Cheer App Life” és un projecte de Port Bo Dreams, S.L., on la seu s’ubica al centre de Cardedeu però que consta amb partners de desenvolupament, disseny i legal establerts principalment a Barcelona i Sant Cugat.

 

La Inversió

“Cheer App Life” és un projecte realitzat amb inversió privada, des d’accionistes particulars, a Business Angels i al FEI (Fons Europeu d’Inversió).

 

Explica’ns una curiositat o anècdota…

“Cheer App” es va llençar per primer cop al març de 2018, just fa 1 any. Els primers desenvolupadors van estar de Juny 2017 al Març 2018 treballant-hi. Al cap de mes i mig del seu primer llençament vam decidir tancar l’app als markets. Vam veure que aquella primera versió de l’app no estava a l’alçada de la idea; no funcionava bé l’app, no s’entenia, i el disseny era molt millorable. Sense rebre solució per part dels desenvolupadors, vam decidir trencar amb tot, menys amb la idea. Amb aquests arguments, i amb molts esforços, es va decidir començar gairebé de “0” al Juny de 2018, fent “càstings” amb nous desenvolupadors, i ens vam posar en mans d’uns dissenyadors experts en UX. El resultat és el d’avui, una app neta, entendible i que no falla … i això dona valor a la idea, i sobretot, l’experiència d’usari ha millorat moltíssim.

Aquesta primera “mala experiència” gairebé va fer morir el projecte, però volent ser positius (com la pròpia essència de l’app), creiem que això també ens ha servit per acabar tenint l’app que avui en dia tenim! Esperem poder parlar d’aquesta anècdota amb un somriure als llavis si mai l’app acaba tenint èxit… nosaltres, no defallirem per a que així sigui.

 

Un nou concepte

Estem davant d’un concepte nou. Una app “nova”. No hi ha cap altra app que faci això mateix. Existeixen apps d’edició de video, etc, d’acord… però sóta aquest concepte de “col·laboració” privada entre amics per crear un vídeo, no. Es com una barreja de Grup de Whatsapp i App d’edició de vídeo fàcil. Es regala “felicitat”, si, però també “recolzament emocional”, “suport”, etc… l’app no només ha de servir per felicitar a algú en el seu aniversari.

 

 

Segueix CheerApp

 

 

 

1 resposta
 1. Sonia
  Sonia says:

  ¡Hola Buscatlavida!

  Me pongo en contacto contigo porque recientemente ha sido posible recibir financiación para empresas como la tuya, incluso sin CIRBE.

  Colaboramos con especialistas en financiaciones bancarias y reestructuración de deuda, que trabajan con bancos líderes como BBVA, Santander o entidades de financiación alternativa como fondos de capital riesgo.

  Si necesitas financiación, debido a la alta demanda de este tipo de soluciones, durante esta semana ofrecemos un estudio previo gratuito sin compromiso.

  ¿Podrías facilitarnos un número de teléfono?

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *