On és el negoci a internet? #Territori17 – 05/02/2019

Ens vols escoltar en directe? Els dimarts a les 10:43 del matí al 90.7 FM o a la web de Ràdio Televisió Cardedeu

 


L’Elena i la Natàlia que esmento a la introducció són l’Elena Olivan i la Natàlia Guimerà  que van acabar creant a quatre mans barcelona. Evidentment, vindran al programa més endavant. Moltes gràcies per tot el camí que hem fet juntes, el vostre suport en tot moment i per mantenir-me amb els peus a terra i evitar que faci massa desastres.

 

EL TEMA D’AVUI: On és el negoci a internet?

Internet s’ha convertit en una quarta dimensió afegida a la nostra vida ‘analògica’. Malgrat que tot el que passa en el núvol sembli de ciència ficció, mou moltes persones i genera nous llocs de treball en una economia que aprofita el fet que els negocis online són escalables, deslocalitzas, monitoritzables i requereixen de poca inversió (comparat amb negocis ‘tradicionals’).

Per cert, ahir 4 de febrer el ‘feisbuc’ va fer 15 anys! Tots els nadius digitals que aquest any podran votar per primera vegada, són més vells que el propi FB. Mare meva, que ràpid es mou tot a internet. Sembla que faci molt més…o no?

Happy B-Day Mark!

 


APP DE LA SETMANA: ‘Water Drink Reminder’ per a Android.

Selecció d’Editors

Best 2016 App – Best Self-Improvement App. Selected by Google Play

Última actualització 17des18

Puntuació: 1/5 . Ho sento! no és per mi….però potser a tu t’encanta, o en trobes una de millor.

Captures de pantalla de l’APP. Opció a Pro per 2.99$

 


NOTÍCIES DE TECNOLOGIA DE LA SETMANA

1- Instagram ha anunciat que començarà a incorporar descripcions de fotos per a usuaris amb dificultats de visió.

En principi l’autor de les fotografies haurà d’omplir un camp de text (estil ALT TEXT) on podrà posar la descripció. Hi ha plans per tal que a través de la IA (Intel·ligència Artificial) es pugui acabar llegint la foto, tot i que es preveu que la IA farà més un llistat dels objectes que vegi més que no el que l’autor de la imatge vulgui explicar en aquella imatge.

Llegeix l’article original de socialmediaweek 

 

Com funciona l’ALT TEXT a twitter

 

2- La universitat UC Berkeley ha dissenyat en ‘Replicator’: una nova impressora en 3D que utiliza raigs de llum per crear objectes.

En comptes d’imprimir els objectes 3D ‘capa a capa’ el raig de llum fa que una mena de gelatina insertada en un cilindre es solidifiqui, creant l’objecte sencer.

El nom ‘Replicator’ ve inspirat per la sèrie Star Trek on un estri era capaç de crear objectes a demanda.

Mira el vídeo per entendre com funciona en ‘Replicator’

 

3- Netflix afegirà una nova funcionalitat que permetrà que els seus usuaris puguin compartir a Instagram Stories el que estan visualitzant.

Per adobar-ho, en compartir l’usuari podrà afegir-hi una breu enquesta. Està clar que Netflix ha vist el potencial de viralització i distribució de continguts que tenen les Stories d’Instagram i no està disposat a perdre pistonada.

Clar! Compartir el que està veient, no significa que els altres usuaris tinguin accés a la pel·li, documental, sèrie, etc…

Llegeix la notícia original de socialmediatoday

 


RECOMANACIÓ DE COMPTES A XARXES SOCIALS PER SEGUIR

Sens dubte…..@Territori17. A facebook, instagram i twitter!

 

 

Vols  més salsa? Vols sentir els meus comentaris i les preguntes que m’ha fet en David?

ESCOLTA EL PODCAST DEL PROGRAMA (41:00) !

I la setmana que ve…parlarem de Xarxes Socials i ens acompanyarà en Toni Farrés, Social Media Strategist i Fundador de l’Agència inMedia de Cardedeu.

Apa , siau!

Xela Falgueras

 


El programa Territori17 el fan possible Jordi Molet que presenta ‘Territori 17’ des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant JoanJordi Gibert d’Ona Codinenca i David Auladell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu.

El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, per aquestes emissores adherides a La Xarxa i a través de les xarxes socials.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *