Ahir va tenir lloc el V PiuPiuNet a l’Hotel Curious de Barcelona.

Una trobada d’emprenedors on passa de tot:

  • inici amb una ponència, en aquest cas a càrrec de Víctor Puig (@victorpuig) sobre la reputació online. No només ponència, sinó que es va generar un bon debat que vam haver d’accelerar perquè volíem  conèixer el final de la presentació del ponent. Genial Víctor! Moltes gràcies per compartir tant.
  • sessió networking amb càtering de Saborium Càtering (@saboriumcat) una iniciativa que es va gestar en un PiuPiuNet anterior. El dilema és: si xerres molt, no menges; si menges, no pots xerrar…tots estem igual: mig a dieta i aprofitant per mastegar ràpid quan parla l’altra persona. I si a sobre el menjar bo et ve presentat amb tant disseny i originalitat, la tria encara es fa més difícil!
  • xerrades, creuament d’idees, piulades, fotos d’Instagram, iPads, smartphones….una autèntica cascada d’entusiasme i ànims per seguir endavant.
  • a molts ens costa agafar el son després de viure tanta activitat i de veure que realment hi ha molt de talent i ganes per tirar endavant, passi el que passi.

No us puc dir més. Només que a la propera, crec que heu de venir. El IV PiuPiuNet el vaig resumir en 10 piulades, ara us deixo unes quantes imatges extretes de la xarxa social que darrerament està tirant molt fort: Instagram (deixeu-me dir no fan massa justícia a l’acte,… veureu que en el fons la raça humana ens acabem inclinant pels aspectes més bàsics!…)


Xela Falgueras

3 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *